Ötvös Tibor

Star Wars: Battlefront 2 - érkezhetnek szóló kampányos tartalmak

A Star Wars: Battlefront 2 járműves részeit fejlesztő Criterion szerint nem hagyhatják figyelmen kívül a szóló kampány sikereit és ezért készülhetnek extra tartalmak eme módhoz is.

A Star Wars: Battlefront első része nem teljesített rosszul,á m a szóló kampány teljes hiánya elég fájó pontnak számított a rajongók körében. Éppen ezért a DiCE a második részre egy igen pofás kis kampányt dobott össze, mely azonban az Electronic Arts "csak a multira koncentrálunk, az offline játékoknak leáldozott" hozzáállása miatt feltehetően nem bővül tovább. Ám van fény az alagút végén - legalábbis erre utal a társ-fejlesztő Criterion egyik nyilatkozata.

A Twitteren az egyik felhasználó ugyanis éppen az offline extra tartalmakra kérdezett rá a járműves részekért felelős Criterion oldalán, akik válaszoltak is. A leírtak alapján a Kampány és az Arcade mód sikereinek hatására a csapat(ok) és a kiadó is igazított kicsit a politikáján és a menetrenden is, mivel érezhetően nagy az igény ezen tartalmakra. A DLC-k kialakítása még nincs véglegesítve és az igényeket tekintve változtatni is kell az előre kijelölt forgatókönyvön, de persze ez nem számít hivatalos bejelentésnek. A Criterion szerint azonban nem hagyhatják figyelmen kívül a vásárlói igényeket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • krisbart #3
    AZ az igazság hogy a sok cikk ami lehuzta a játékot egy kicsit engem is befolyásolt de nekem az első nagyon bejött ugyhogy megvetem a 2 .is és jól tettem mert szerintem kurva jó játék.Az elején nagyon szarnak tünhet de egy két hét játék után miután már nem vagy alap,hanem fejlesztetted magadat már nagyon is fasza,pénz nem kell hozzá csak játék idő,meg sok idegeskedés de legalább azt le tudod vezetni.A solo kampány meg nagyon faja csak kicsit lehetet volna hosszabb,bár már most jött egy ujabb ami felvezeti az ébredő erőre szoval egyáltalán nem rossz.
  • Zombee #2
    Főleg, hogy fel sem törték még a játékot... :P Akkor azért gondolom, ingyen csak kéne. :)
    Én majd letesztelem a kampányt az Origin Access-ben, ahogy a Battlefield 1-et is tettem.
  • Gauge #1
    Még ingyen sem.....!!!! Kurva EA.