Ötvös Tibor

Stratégia lesz a Warhammer 40k: Gladius

A Slitherine és a Games Workshop bejelentették a Warhammer 40k: Gladius címet kapott 4X-stratégiájukat.

A Warhammer 40k univerzuma továbbra is számtalan rajongóval bír és ennek köszönhetően folyamatosan érkeznek a különböző alkotások. Ma a Slitherine csapata jelentette be a jogokat birtokló Games Workshoppal karöltve, hogy végre ismét egy izgalmas stratégiai játékot készítenek, mely a Warhammer 40k: Gladius címet kapta. A játékmenet a Panzer General és hasonló 4X játékok rajongói számára ismerős lehet, hiszen hexadecimális szakaszokra lesz osztva a terület és nekünk ezeken kell haladni és építkezni.

A játékban négy oldal közül választhatunk. Az Orkokat gondolom nem kell bemutatni, ahogy az Űrgárdisták (Space Marines) is mindenkinek ismerősök lehetnek. Az Astra Militarum (más néven az Imperial Guard) és a Necron csapatai a december 1-i Twitch csatornán lesznek leleplezve, de az már az első trailer alapján látszik, hogy a rajongók egy remek kis alkotást kapnak majd készhez. Sajnos megjelenési dátumot még nem kaptunk, de a leleplezés után visszatérünk rá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    1998-2017 között közel 23db Warhammer 40000 játék jelent meg. Tehát min. minden évben 1. Ennek fényében gáz, hogy igazából egyik sem lett olyan nagyon jó (bár ez ízlés dolga). Többet kipróbáltam az elmúlt 20 évben, de igazából nem jött be egyik sem.
  • grebber #1
    Hogy ezzel a címmel értelmes játékot sose tudnak csinálni :(