Ötvös Tibor

DLC-t kap a Total War: Rome 2

Négy évvel az eredeti megjelenése után újabb DLC-t kap a Total War: Rome II.

A Total War-széria a Creative Assembly saját bevallása szerint is a fantasy kikacsintás után visszatér a történelmi ösvényre és persze azonnal el is indultak a találgatások, hogy vajon melyik korszakot öleli majd fel az új bejegyzés. Nos, a csapat a héten elárulta, hogy új kiegészítővel készülnek a Total War: Rome II-höz, így esélyes, hogy a Római Birodalom lesz a kiszemelt áldozat - immáron harmadik alkalommal. De lássuk, mit kínál az Empire Divided címet kapott csomag.

A DLC-ben időszámításunk után 270-ben járunk majd, amikor is a Római Birodalom komoly bajba került és próbálják visszaállítani a gazdasági virágzásukat. A mi feladatunk ennek elősegítése vagy éppen a meggyorsítása lesz. Feladatunkat nehezítik a vallási fanatikusok és a járványok megjelenése és a banditák is. Mellette a Power & Politics frissítés alapvetően értelmezi át a politikai rendszert az alapjátékban és a többi DLC-ben is. Ennek lényege, hogy a győztes csaták is megerősítik a politikai támogatottságunkat. A két pakk november 30-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • hillman #1
    Rokabör. Ilyen mod már van az attilához, ráadásul több is; ami azért a roma2nél jobb.

    " vajon melyik korszakot öleli majd fel az új bejegyzés."
    Azt az idöszakot amihez majd a warhammer mintájára el lehet adni a térkép másik felét amerikával. Ezek a gyikemberek ...

    A romás kiegészitö lényege szerintem, hogy akinek még nincs roma2je, az most vegyen a kiegészitöhöz. Ismét rokabör. Üzletileg érthetö, de rajongoként a felmenöiket becézgetem. Az empire-t optimalizálhatnák, hogy ne legyen ugyan olyan lassu a mai gépeken is, mint a 10 évvel ezelöttieken.