Ötvös Tibor

Fifa 18 - Hunter átigazolása lesz a sztori középpontjában

Alex Hunter átigazolása lesz a Fifa 18 sztorijának a középpontjában, melynek kapcsán RPG-s stílusban hozhatunk döntéseket majd.

Szeptember 29-én jelenik meg a Fifa 18, melynek legizgalmasabb része ismét a The Journey lesz. Alex Hunter szerződése lejért és így új csapatot keres. A piacon elég sokan fenik rá a fogukat, így a mi döntésünk lesz végül, melyik csapatban folytatjuk a karrierünket. De persze addig ismét sok döntést kell meghoznunk. Az első trailerben egyébként ennek rövid összefoglalóját láthatjuk.

A másodikban a Karrier-módban megjelenő új, RPG-s megoldást, az úgynevezett conversation wheelt, azaz társalgási kereket láthatjuk működés közben. Ennek lényege, hogy a társalgás és tárgyalás közben különböző módokon válaszolhatunk és ezek összessége adja végül a végeredményt. Azaz nem mindegy, milyen stílusban tárgyalunk és persze kivel milyen hangot ütünk meg.



Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Igen!!! Ez a poén Enterprise-on is megvolt a focijátékban. Ezekben a modern játékokban nem kell ugrálni, a kapusok sokszor lepkéznek...
  • professional #2
    Emlékszem amikor c64en úgy lőttem gól hogy beálltam a kapus elé ugrálni kirugásnál...na ez már nem az :D
  • Ender Wiggin #1
    Majd 200 millióért viszi egy arab fazon?