Ötvös Tibor

Jövőre jöhet az új Battlefield

Jövőre folytatódhat a Battlefield széria fő ága.

Hamarosan ingyenesen elérhetővé válik a Battlefield 1 az EA Access berkeiben és így természetesen azonnal felmerült a kérdés, hogy merre halad tovább a széria. Nos, a válasz még nem egyértelmű, de az biztos, hogy a franchise nem tér pihenőre. Az egyik Battlefield Twitter szerint ugyanis egy befektetőkkel folytatott prezentáció során Andrew Wilson, az Electronic Arts vezetője simán bejelentette a következő részt, mely 2018-ban jön is. Persze cseppet sem valószínű, hogy most egy Battlefield 2-t kapunk (mondjuk egy II. világháborús hadszíntérrel), inkább tippelnék egy Battlefield 5-re, modern kori hadviseléssel.

Persze kérdés, hogy mennyire figyelik a konkurenciát, a Call of Duty-t, mely szintén megérezte a pénz illatát és visszatér a jól megérdemelt helyére, a világháborúba. Ha az új fejezet ismét franchise-rekordot állít fel, akkor cseppet sem lennék meglepve, ha a Battlefield is váltakozva, egyik évben modern korszakban csapnánk össze az ismerőseinkkel, a másikban pedig világháborús színtereken hadakoznánk. És ha már az elején említettem az EA Access-t, akkor minden felhasználó menjen fel a Vault részre, hiszen elsejétől már szedhető a Titanfall 2.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #6
    Meg a Bad Company 2 multija is eléggé odatett szerintem anno. Azóta sincs a sorozatban az a szintű rombolhatóság. Gyalázat az egész :D
  • Alien69 #5
    Azért na! A kettőn kívül még ott volt a BF2142 is! Az se klón, és olyan játék elemeket tartalmazott, amiket azóta is vissza lehetne sírni. Példul a base camp minimálisra szorítása. (titán belseje nem támadható sokáig)
  • vik3 #4
    BF1942, BF2 a battlefield - minden mást hívjunk nyugodtan CODFIELD-nek

    Ha ez így folytatódik a köbvetkező BF részek már arról fognak szólni, hogy egymást snipeljük ki pisztollyal ugrálva a spawn pontokon
  • Ender Wiggin #3
    Az EA vagy 20 éve csinálja ugyanezt, de nem ment tönkre... Sajnos.
  • bakvarnyu #2
    Ja hát mi még mindig a BF1942-t játsszuk lan partikon,nem véletlenül:)
  • Gauge #1
    Az EA menjen tönkre. Egyre-másra adják ki a szarabbnál szarabb játékokat. Eddig sikerült branddel eladni a termékeket (BF1, Battlefront), de sokáig ez sem fog menni. Nem elég a szép grafika, ha fos a játékmenet, optimalizálatlan a netkód és kevés az opció/nincs innováció. Az egyetlen értékelhető újdonság az operations volt, viszont ezt nem lehet HC-ben játszani.. továbbra is megoldatlan a sebzés(hitbox - mikor fejen találok valakit látványosan, legyen már fejlővés, bassza meg), a sebzés okozta lassulás, stb. Az EA-nak sikerült egy CoD -ot csinálni a BF-ből...hát kapják be.