Ötvös Tibor

Mellékág lesz a Total War Saga

A Creative Assembly bejelentette, hogy Total War Saga címmel új mellékágat kap a népszerű stratégiai sorozat.

A Total War sorozat töretlen népszerűségnek örvend a stratégiai rajongók körében és miközben most éppen a fantasy világába teszi meg kirándulását a széria a Warhammer 2-vel, már zajlanak a találgatások, hogy vajon melyik korszakot öleli fel a következő fejezet? Nos, a tippelgetéseknek vége, hiszen a csapat bejelentette, hogy korszakok helyett kisebb léptékekben gondolkodnak és leleplezték a Total War Saga mellékágat. Ennek lényege, hogy a századok és korszakok helyett egy-egy rövidebb eseményre hegyezik ki a történéseket.

A legjobb példa, hogy mégis hogyan kell ezt elképzelni a Shogun 2-höz kiadott, önállóan is futtatható kiegészítő, a Fall of the Samurai, mely mindössze pár hetet-hónapot ölelt fel. Szóval ha az "A Total War Saga" felirat jelenik majd meg egy Total War címen, akkor ilyesmire számíthatunk. "A Sagák nem lesznek forradalmi újításokat tartalmazó új címek vagy új területeket bemutató alkotások" - árulta el Jack Lusted, a játék rendezője. "Az előző Total War címeket folytatják és ugyanazon időszakban is játszódnak majd, mint az eredeti. De ettől függetlenül ízig-vérig Total War címek lesznek."

Közben persze már zajlanak a nagy Total War bejegyzés munkálatai (erről továbbra sem árulnak el semmit) és persze a Warhammer 2-n is ügyködnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!