Ötvös Tibor

Spider-Man: Homecoming - VR kaland

Most valóban mi lehetünk Pókember, ha megvásároljuk a Spider-Man: Homecoming – Virtual Reality Experience című VR játékot.

Denevérember virtuális kalandja után hamarosan Pókember is megkapja a saját maga kis VR bevetését, mely nem véletlenül kapta a Spider-Man: Homecoming – Virtual Reality Experience címet. A játék ugyanis nagyban kapcsolódik majd a Hazatéréshez, azaz a filmben is tapasztalt kalandort élhetjük át. A megjelenés június 30-án esedékes és PSVR, Oculus Rift és HTC Vive eszközökre lesz elérhető. A látottak alapján a rajongóknak érdemes lesz beszerezni a programot.

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni. Eddig legalábbis senkinek sem sikerült. De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!