Ötvös Tibor

Megkapta megjelenési dátumát a Pro Evolution Soccer 2018

A Konami idén is elhozza a PES aktuális részét és ezúttal kimondottan nagy figyelmet szenteltek a készítők a PC-s portnak.

A Konami és az EA Sports továbbra is versenyeznek egymással a labdarúgás világában és ez egyébként mindkét cégnek jót tesz, hiszen évről évre kényszerítve vannak rá, hogy valami újdonsággal álljanak elő. A tavalyi Fifa például már a The Journey bevezetésével meghozta a sztori-módot a sportba, így most minden szem a Pro Evolution Soccer-re szegeződött. A Konami be is jelentette a széria új részét és sokkal nagyobb figyelmet kap majd a PC-s változat, mint a korábbi években.

A hivatalos leírás alapján jelentősen javítanak a kifogásolt grafikán és a játékmeneten is. A PES 2017 kapcsán ugyanis elég sok kritika érte a fejlesztőket, hogy megragadt a program a két generáció között, de most változtatnak ezen. Az alapoktól készítik el az animációkat és a karaktereket, illetve a labdakezelést, a cselezéseket új szintre szeretnék emelni. A Pro Evolution Soccer 2018 szeptember 14-én jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yamato41 #1
    Végre már egyszer be is tarthatnák ezeket a parasztvakítós butaságokat. Az utolsó három nem más, mint ugyanaz kicsit ráncfelvbarrva. Nem a grafikára, hanem a játékmenetre, a csalásokra és bugokra értem.