Ötvös Tibor

Western lehet a Far Cry 5

A Ubisoft berkeiből kikerült információk alapján spagetti-western lehet az új Far Cry rész.

A jelek szerint a francia Ubisoft berkeiben valaki nagyon szeret szivárogtatni a sajtónak, hiszen tegnap még az új Assassin's Creed részről olvashattunk érdekes információkat, ma pedig már az új Far Cry epizód kapcsán hallhatunk szintén igen izgalmas dolgokat. A Great Falls Tribune ugyanis úgy értesült, hogy Montana államban egy templom mellett egy, már létező sorozat számára forgatnak átvezető jeleneteket és a pletykák szerint ez a cím a Far Cry. Szemtanúk szerint spagetti-western lesz és még az idén meg is jelenik.

A váltás egyébként nem lenne meglepő, hiszen a Red Dead Redemptions 2 kapcsán igen felfokozott a várakozás és a Ubisoft egy ügyes húzással még hasznot is realizálhat ebből. Ráadásul a Primal megmutatta, hogy mindenféle magyarázat vagy bármi más nélkül lehet korszakot váltani. Végül pedig a Call of Juarez: Gunslinger is igen sikeresnek bizonyult, mint utolsó, a témát monitorokra hozó FPS, szóval túl sok kérdőjel nem maradt a Far Cry 5 vagy Far Cry Wild West kapcsán. Várjuk a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • vik3 #7
  A primal nekem csalódás volt - ubinak szerintem, mert a sok beígért contentből nem sok lett, gyorsan elásták
 • Zombee #6
  Az kell, a jó mocskos vadnyugat! Először nem ütött nekem akkorát az ötlet, mert western FPS volt már, a korábbi részek sokkal eredetibb helyszínek voltak (különösen Afrika és az őskor), de egyrészt azért túl sok western játék nincs, másrészt ha igaz a spagettiwestern, akkor az extra mocskot és vért jelent, és én azt szeretem. :)
 • Montanosz #5
  ááá lehet a keleti parton játszódik finomkodo középosztályban :-D
 • Ender Wiggin #4
  Csak azt felejted el, hogy azt még a Crytek csinálta, a másodiktól kezdve meg már Ubisoft, akik csak a nevet vették meg (és így már a motor sem CryEngine, hanem Dunia). Úgyhogy egyrészt semmi köze egymáshoz a két projektnek, másrészt kizárt, hogy valaha folytatás lesz ahhoz (modok vannak amiben további történetek elevenednek meg Carverrel).
 • ntex #3
  Nekem még mindig az első rész mutánsos története tetszett a legjobban, Jack Carver bőrébe szívesebben visszabújnék. Az volt sztem a leg hangulatosabb rész máig.
  Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.05.09. 18:40:58
 • Jagdgeschwader #2
  Pont a vadnyugat? Az emberi társadalmak egyik legundorítóbb időszaka! Hősünk malária helyett szifiliszben fog elpatkolni, miközben térdig jár a lószarban.
 • caprine #1
  A Far Cry-ban még sose csalódtam, jöhet.