Ötvös Tibor

Mozgásban a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Mozgásban is megmutatta magát a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

Április 18-án jelenik meg a Marvel Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Epidose One - Tangled up in Blue, melyhez ma kaptunk egy trailert is. Ebben végre nem csak átvezető jeleneteket láthatunk, hanem magát a játékmenetet is megtekinthetjük. Az azonban már az első ránézésre látható, hogy a filmben szereplő színészekre nem hasonlítanak a karakterek, szóval nem sikerült megállapodni velük.

A sztoriról továbbra is csak annyit tudunk, hogy a csapat egy titokzatos és hatalmas erővel bíró relikviát keres, melyre egy, halálos fajtájának utolsó példánya is vadászik és elsősorban Űrlord irányítását kapjuk meg a csapatból. A játék természetesen dobozos változatban is elérhető lesz, ezt a kiadást május 5-től lehet majd leemelni a polcokról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stargatelost #1
    Direkt nem hasonlítanak még csak véletlenül sem a filmbeli színészekre? Mintha valami olcsó kínai utánzat lenne, hogy csak annyira nézzenek ki máshogy, hogy ne kerüljenek jogvitába :DDD Ekkora szart bazmeg, még a rajzfilm sorozat is hűbb a filmhez, mint ez...