Ötvös Tibor

Új befejezést kapott a Watch Dogs 2

A Watch Dogs 2 új frissítése kibővíti történet lezárását és ezzel talán megadták a készítők a harmadik rész helyszínét is.

A héten érkezett meg a Watch Dogs 2 legújabb, 1.11-es frissítése, mely nem csak a korábban felmerült hibákat orvosolja, hanem kibővíti a befejező videót is. Nem túl hosszú, a lenti jelenetnél 2.17-nél kezdődik az új rész, de ezzel mintegy utalást tettek a fejlesztők a Watch Dogs 3 lehetséges helyszínére is. Aki azonban személyesen szeretné mindezt megtapasztalni, annak mindössze annyit kell tennie, hogy a frissítés telepítése után újra nekifut az utolsó küldetésnek.

Aki maga akarja megtapasztalni, az itt fejezze be az olvasást, hiszen innen fellebbentjük a fátylat a dologról. Nos, a trailer végén említésre kerül, hogy akadnak még bázisok világszerte és kiemelten szerepel London, mint egy ilyen központ helyszíne. Mivel a korábban bejelentett DLC San Francisco utcáira kalauzol el minket, így feltehetően a Watch Dogs 3 egy lehetséges irányát próbálták meg ilyen formában tudatni velünk a készítők (különben minek adtak volna hozzá plusz perceket a befejezéshez?). A Ubisoft természetesen nem reagál a találgatásokra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!