Ötvös Tibor

Három órás Watch Dogs 2 próbakör

A konzolos rajongók ingyen próbálhatják ki a Watch Dogs folytatását.

A jelek szerint a Watch Dogs második része nem hozta azokat a számokat, amiket a Ubisoft elvárt volna tőle, így elkezdték a más esetben nagyon is bevált stratégiát: adott ideig ingyenessé teszik a programot. A Watch Dogs 2 esetében ez annyit tesz, hogy PS4-en már tegnap estétől, Xbox One-on pedig január 24-től elérhető lesz egy Trial változat, melyben 3 órát kalandozhatunk hackerünkkel.

Az új főszereplő Marcus Holloway, akit ártatlanul vádolnak egy komoly bűncselekménnyel, melyet valójában az új rendszer, a ctOS 2.0 technológia hibája okozott. Éppen ezért a célunk az lesz, hogy megakadályozzuk a rendszer terjedését a városunkban. Ehhez a megszokott megoldásokat vethetjük be, azaz fel kell törni a különböző központokat, az emberek eszközeit és minden gépet. A próba nem vonatkozik a PC-s portra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zsozso29 #1
    A héten nézegettem a boltban a játékot megakartam venni, de még jó hogy nem tettem, tegnap este letöltöttem a virág boltból, kipróbáltam hát, nem valami híres, meg ez a menü is hogy néz ki, jól el van cseszve, azért ennyire nem kellett volna lebutítani.