Ötvös Tibor

A Tini nindzsák és Pókember is eltűntek

A Steam, Xbox Live és PSN oldalakról is eltűnt az Activision szuperhősös játékai közül három.

Az Activision ismét szívhatja a fogát, hiszen egyik napról a másikra rögtön három szuperhősös tematikájú játékuk tűnt el az összes online piactérről. A Steam, az Xbox Live és a PSN kínálatában sem lehet már tegnap óta megtalálni a következő címeket: The Amazing Spider-Man, The Amazing Spider-Man 2 és Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Utóbbi azért érdekes, mert alig pár hónapja jelent csak meg - igaz, nem zavart sok vizet.

Az eltűnés hátterében feltételezhetően valamilyen licensz-gond állhat, hiszen 2014-ben szinte ugyanebben az időben éppen a Deadpool és más Marvel hősök szívódtak fel az előbb is említett oldalakról, majd tértek vissza pár héttel később. Feltehetően nem reagáltak időben a licenszek meghosszabbítására és ezért kellett eltávolítani a Pókember és Tini nindzsa játékokat is. Ha a korábbi esetből indulunk ki, akkor Pókember biztosan újra felbukkan majd, ám a Tini nindzsa azért kérdés, hiszen eddig nem igazán voltak sikeresek a teknőcök szereplésével készített címek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Nem néhány hét után tértek vissza. A Deadpool-nak kellett másfél év, addig a bolhapiacon többszörös áron lehetett a Steam kulcsokhoz hozzájutni.

    Szerintem nem ezek azok a játékok, amiket évek múlva is keresnek a rajongók, mint mondjuk egy GTA vagy Mass Effect esetében. Túl jól egyik Pókember se sikerült, ami állítólag jó, az pont a Deadpool és a Wolverine, ami szintén nem kapható már a Steam-en, sőt a kulcsboltok is kifogytak belőle, bár az is lehet, hogy az adatlap félrevezető, és soha nem volt Steam-es digitális kiadása.