Ötvös Tibor

Teljesen új korszakban folytatódik a Total War


A Creative Assembly bejelentette, hogy a Total War széria új része egy eddig a franchise által nem látogatott korszakot dolgoz majd fel.

Miután az új Total War rész már megjelent, ezért el is kezdődtek a találgatások, hogy vajon merre is halad majd tovább a széria. A legtöbb tippet a Medieval-ág kapta, azaz az európai középkori világba térünk majd vissza. Ma azonban mindezt megcáfolta a csapat és bejelentették, hogy egy teljesen új, általuk eddig nem megjelenített korszakba viszi majd a játékosokat a következő fejezet. Azaz kihúzva: feudális Japán, középkori Európa, Warhammer-világ, Napóleon kora és az amerikai függetlenségi háborúk időszaka.

Természetesen ezúttal ismét elindultak a találgatások és felmerült már annak a lehetősége is, hogy a jövőbe repíti majd el a rajongókat a Total War és a Call of Duty-szériához hasonlóan megpróbálkozik a sci-fivel. Mások szerint viszont akár Kínába is eljuthatunk és a Három királyság korában játszódik majd a program. Mindenesetre ezek még csak tippek, de az tény, hogy a Total War új része már régóta készül és jövőre várhatjuk a leleplezést is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!