Ötvös Tibor

Novemberben a Far Cry 3: Blood Dragon a Ubisoft ajándéka


Folytatódik a Ubisoft születésnapi ajándékozása és novemberben a Far Cry 3: Blood Dragon lesz ingyenesen elérhető.

Prince of Persia, Splinter Cell, Rayman, The Crew és Beyond Good & Evil - igen impozáns a lista, mellyel a Ubisoft az elmúlt hónapokban megajándékozta a rajongóit a kiadó a születésnapi akciója jóvoltából és természetesen novemberben is érkezik menetrendszerűen az ingyenes alkotás. Ezúttal a Far Cry 3: Blood Dragon lesz majd tölthető a uPlay rendszeréből, egészen pontosan november 9-től.

A Blood Dragon a '80-as évek VHS-kultúráját hozza vissza a monitorjainkra. A főszereplő a szuperkatona Rex "Power" Colt, aki egy bizonyos Sloan ezredes szigetére indul társa oldalán, hogy kinyomozza, mire is készül a korábbi katona. A bevetés balul sül el, Rex társát megölik, őt pedig súlyosan megsebesítik. Ebből az állapotból felépülve kell bosszút állnia az ezredesen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Azonosito #3
    Nem értem, honnan szedik ezeket a híreket. Úgy volt. hogy a Mirror's edge 1-2 is ingyenes lesz november 9 től. Ezek valami hatásvadász cikkek lennének?
  • Ender Wiggin #2
    Ahogy a cikk is írja, november 9-től...
  • bunny #1
    Tök jó, csak valamiért nem látom a "vásárlás" gombot, aktuálisnak pedig a múlt havi játékot mutatja az uplay. Amúgy minden faxa ...