Ötvös Tibor

Csúnya a PC-s Pro Evolution Soccer 2017


A PC-s tábor kiakadt a PC-s Pro Evolution Soccer 2017 kapcsán a Konamira.

Csütörtökön megjelent a Pro Evolution Soccer 2017, mellyel kapcsolatban nagy volt az elvárás. A Fifa 17 ugyanis a sztori-móddal igen nagyot lépett előre és kíváncsian vártuk, hogy a Konami mivel válaszolt erre. Nos, míg a konzolos PES-sel nincs komolyabb gond és a játékmeneti fejlesztések is pozitív visszajelzéseket kapta, addig a PC-s port bizony már nem sikerült olyan jól.

Bár a játékmenetet érintő változtatások itt is megjelentek, azonban a grafika már cseppet sem olyan káprázatos, mint mondjuk a PS4-es verzió. A Steam-oldalon a vásárlók kiakadtak azon, hogy a játék grafikája a PES 2014 óta szinte semmit nem fejlődik és éppen ezért hivatalos bojkottot is hirdettek páran. Kérdés persze, hogy a Konami hogyan reagál majd eme ellenállásra, hiszen minden negatív visszajelzés ellenére a belső fejlődéseket mindenki elismeri. Nagyon úgy tűnik, hogy idén a Fifa 17 tarol majd PC-n.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sempronius18 #3
    A FIFA azért összeszedte magát. 4-5 éve azt hittem a PES kinyírja, de idén úgy tűnik a FIFA demót meg a PES-t nézve, hogy ismét egy szereplő van a piacon és az a FIFA ami szomorú.
  • Ender Wiggin #2
    Az új FIFákkal nem játszottam, de a 99-2014 közötti időszakban a Konami értékelhetőbb terméket csinált, mint az EA. Persze igazából mindkét játék klasszikusai a régmúltban találhatók, azóta csak romlik a színvonal...