Ötvös Tibor

Október 21-én jön a Batman: Return to Arkham

Megkapta hivatalos megjelenési dátumát a Batman: Return to Arkham.

A Batman: Return to Arkham megjelenési dátumát már nem egy alkalommal változtatta meg a WB Games. Eredetileg ugye július végén kellett volna hogy a boltokba kerüljön a program, majd utána november tűnt a legesélyesebb hónapnak. Ma azonban végre hivatalosan is leleplezte a kiadó, hogy október 21-től lesz elérhető a pakk. Ennek örömére pedig kaptunk egy összehasonlító videót is, melyben a PS3-as és a PS4-es változatokat láthatjuk mozgás közben.

A Batman: Return to Arkham a két, Rocksteady által fejlesztett korábbi epizódot foglalja majd magában. Az Arkham Asylum és az Arkham City is megkapja a saját maga kis frissítését és az Unreal Engine 4 segítségével igazán jó kis grafikát tudnak összehozni majd a fejlesztők. Az azonban aggodalomra adhat okot, hogy a fejlesztést ismét nem a Rocksteady végzi, hanem a Virtuos csapata.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #3
    Ami videókat eddig láttam belőle, nagyon kevés olyan rész van ami előnyére változott volna.
    Részletesebb lett ez vagy az, de ott a fények furák, másutt meg javultak a fények de különösen hatnak a textúrák. (eltérő modelleke, és helyszínek)
  • takysoft #2
    hát... de portolás.
    hidd el, unreal 3-ról unreal 4-re átültetni valamit az portolás. tökmás motor, más konzol.
    amúgy akik más látták, volt aki azt mondta, h 1-2 textúrát eléggé elszúrtak. nem lett eléggé sötét a világ. elveszett néhány jellegzetesség.
    persze a legtöbb dolog azért javult, de ilyenekkel óvatosan kell bánni.
  • Ender Wiggin #1
    Nem portolás, nem fejlesztés, tehát nem ad okot aggodalomra semmi.