Ötvös Tibor

Darksiders: Warmastered Edition - hamarosan jön


Megkapta hivatalos címét a felújított Darksiders, mely hamarosan megjelenik.

A héten megjelent pletyka után a Nordic Games végre hivatalosan is bejelentette a Darksiders első részének új változatát. Azonban, ahogy a második rész friss kiadása, a Darksiders 2: Deathinitive Edition úgy az első is "egyedi" címkét kap. A Darksiders: Warmastered Edition 1080p-s felbontással, jobb árnyékolással és 60FPS-sel rendelkezik majd, mikor megjelenik PC-re, PS4-re, WiiU-ra és Xbox One-ra. Pontos dátumot még nem kaptunk, ahogy videót vagy képest sem, de elvileg a Gamescomon már várható valami anyag.

A Pokol és a Menny állandó háborúban állt egymással, egészen addig, míg létre nem jött egy Tanács (Charred Council), amely hét pecséttel zárta le a viszályt, és béke lett a két fél között. Nem mellesleg időközben létrejött a Harmadik Királyság, az emberek birodalma. Azonban, ha valamelyik fél megszegi ezt a békét, és feltöri a pecséteket, akkor a Tanács rendfenntartói, a Lovasok megjelennek, és helyreállítják az egyensúlyt. A négy Lovas pedig nem más, mint Halál (Death), Düh (Fury), Viszály (Strife) és a legfiatalabb közülük, a Háború (War). Az első részben utóbbit irányíthattuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • darksiders25 #1
    Remélem Ruin-on javítanak egy kicsit nem csak az árnyékokon meg ilyesmik , mert elég gagyi volt a grafikája, amúgy sejtettem hogy fel fogják újítani , de nem is bánom, nagy kedvenc, de ezt a felhasználónevemből is lehet látni.
    Utoljára szerkesztette: darksiders25, 2016.08.04. 23:40:03