Ötvös Tibor

Nem lesznek videojátékok a Watch Dogs 2-ben


Jelentős változtatásokat kap a Watch Dogs folytatása, hiszen a tornyok mellett a játékgépek is eltűnnek belőle.

A Watch Dogs 2 bejelentése kapcsán eléggé megoszlanak a rajongói vélemények, hiszen aki nem kedvelte az első epizód hősét az sem biztos, hogy megnyerőnek találja az új választást. Mindenesetre a Ubisoft jelentős változtatásokat eszközöl a második részben, hiszen például a korábbi fejezetben szereplő tornyok teljesen eltűnnek, tehát nem kell felmászva rájuk feltörni azokat, hogy a terület a fennhatóságunk alá kerülhessen.

Ma pedig kiderült, hogy a Watch Dogs világában immáron nem lesznek játékautomaták sem. A készítők szerint ezen gépek eléggé elterelték a játékosok figyelmét és alacsonyabb hatékonysággal és intenzitással fedezték fel a várost maguknak. A készítők azt szeretnék, ha a játékosok inkább a Nethack-et használva fedeznék fel az adott területet és tárulnának fel előttük az esetleges mellékküldetések. A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lengyel2 #2
    Hehe, touché.
  • Ender Wiggin #1
    Aki nem kedvelte az első hősöket, nem biztos, hogy nyerőnek találja az újat, aki meg kedvelte, az meg biztos, hogy nem fogja annak találni...