Ötvös Tibor

Bemutatkozott a Fifa 17

Megkapta első trailerét a Fifa 17, a teljes leleplezés június 13-án történik majd meg.

Az Electronic Arts este hivatalosan is bejelentette a Fifa-sorozat legújabb részét, mely szeptember 29-én jelenik meg. A Fifa 17 ma meg is kapta első trailerét, mellyel a korábban már megismert Frostbite grafikus motor által nyújtott változásokat próbálják meg bemutatni. A teljes leleplezésre azonban még várni kell, hivatalosan június 13-án lesz látható először gameplay a programból.

Az előrendelési lehetőség azonban már él is és természetesen több változatra is leadhatjuk a voksunkat. A Deluxe Edition és a Super Deluxe Edition is olyan extrákat tartalmaz, melyek a rajongóknak bizonyára sokat érnek, de az átlagos játékosnak szerintem elég lesz a Standard kiadás is. Aki pedig a Fifa 16 menüjéből rendeli elő a Super Deluxe kiadást, az még spórolhat is 10 százalékot. A hivatalos bejelentés után visszatérünk a programra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    "A Deluxe Edition és a Super Deluxe Edition is olyan extrákat tartalmaz, melyek a rajongóknak bizonyára sokat érnek, de az átlagos játékosnak szerintem elég lesz a Standard kiadás is."

    Pl? :D