Ötvös Tibor

Látványos Far Cry Primal trailer

Egy nagyjából 5 perces trailerrel jelentkezett a Far Cry Primal.

Közeledik a Far Cry Primal megjelenése, mely konzolokon február 23-án, PC-n pedig március 1-én lesz esedékes. Bizonyára kapunk még videót és különböző médiaanyagokat is, de ma érkezett egy igen látványos kis trailer. A nagyjából 5 perces videóban megismerhetjük az összes, a kalandok során felhasználható fegyvert, eszközt.

A Primal hőse TAKKAR, a vadász, akin törzsének életben maradása múlik. Egy vadászat alkalmával azonban minden balul sül el és egyedüliként marad életben a csoportjából. Ráadásul Oros kietlen és elvadult földjén nem csak a többi törzs tör az életünkre, hanem szinte minden ami él és mozog. Így egyetlen feladatunk marad: túlélni. Kalandunk során folyamatosan kell vadászni, meg kell tanulni a tűzrakást, fegyvereket kell készíteni az elhullott állatok maradványaiból és csapdákat felállítani a vadállatok illetve Oros többi, nem éppen barátságos törzse ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Danecay #13
    Megfogalmaztam ám a gondolat hiányzó részét is de a szerkesztési idő limit túllépése miatt elveszett és már nincs kedvem újra fogalmazni és írni :)
  • Danecay #12
    Tény, hogy a DEMO-k ritkák mint a fehér holló, ugyanakkor nem minden esetben a valósággal egyezőek! Hogy egy szemléletes példával éljek, emlékezzünk csak vissza, hogy mekkora visszhangot váltott ki a játszható DEMO és a végleges változat közötti eltérés a Aliens: Colonial Marines. A végén már eljutott odáig a dolog, hogy pereskedés is lett belőle, na és persze több összehasonlító videó is készült a "beetető" DEMO-ról összehasonlítva a végleges változattal, pl.
  • Paddy #11
    "hogy nincsenek Demok." Azért ez egy kicsit erős. Kevés demo van, de annál több gameplay a játékból már megjelenés előtt+a nyílt/zárt béták. Még is sokan nem veszik a fáradságot, hogy egy kicsivel jobban utána nézzenek annak a sz@rnak, amiért sírnak, hogy pénzbe kerül.

    "a Denuvo ennél a játéknál is egyszerűen tönkreteszi a játékélményt" Hogy teszi tönkre? Amit én megvettem ott konkrétan semmi gondot nem okozott.
  • Palinko #10
    na itt már nem néz ki akkora baromságnak mint eddig, bár gondolom úgy vágták, hogy a béna lándzsamozgások stb ne legyenek benne. meg azt nem tudja lemosni, ami az első benyomásom volt, hogy hú hát megcsináltuk a far cry 3-at, meg a 4-et, itt ez a sok vadállat, meg trópusi, hegyi táj, dobjunk már össze egy ősember szimulátort! van íjunk is :D

    na ez modnak tökéletes lett volna vagy valami dlc-nek. viszont teljes értékű játéknak? biztos lesznek benne jó küldik, de olyan túl érdekeset nem nézek ki belőlük, mert kevés a lehetőség, pár falut lemészárolunk stb.

    a videó megnézése után már nem vagyok biztos benne hogy hatalmas bukás lesz, de azért még megvan arra is az esély. szerintem nem lesz túl népszerű.
  • MarkBlade #9
    Nekem egy bajom van a védelemmel nem az hogy van hanem hogy nincsenek Demok. Túlárazott szar játékokat árulnak és esélytelen hogy megnézd hogy milyen. Nem egy játékot vettem meg amikor ment a warez még mert tetszett a játék. De most már lutri. Nem feltétlen erre a játékra értem. Lehet hogy nagyon jó lesz de simán lehet hogy nekem nem fog tetszeni de nem is tudom ezt eldönteni csak ha megveszem jó sok pénzért.
    Rossz irányba megy a dolog.
  • ntom #8
    A 3-ban és a 4-ben is próbáltak, azt se kellett volna. No mind1, egyéni szájíz.
  • lipovics #7
    Egyébként jó lenne, ha ilyen híreknél be lenne linkelve a videó, ne kelljen már mindenkinek guglit nyitnia.
  • lipovics #6
    Igen, a sámános részek nekem sem jöttek be. Meg a drogos részek a háromban... azok sem.
  • SirBubu #5
    abba, hogy el se indul majd a játék, ha nincs meg eredetibe

    letőtheted te akárhonnan, a piratebayről vagy bárhonnan, el se indul majd
    Utoljára szerkesztette: SirBubu, 2016.02.09. 21:57:31
  • gombabácsi #4
    ja, ilyen hülyeségekkel próbálnak változatosságot belevinni