Ötvös Tibor

Mozgásban a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Az Activision hivatalosan is leleplezte az új Tini nindzsa teknőcök játékot.

Az utóbbi hetekben folyamatosan olvasni lehetett arról, hogy az Activision egy Tini nindzsa teknőcök játék fejlesztésével bízta meg a Platinum Games-t. Ma végre hivatalosan is leleplezte a csapat a projektet, mely a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan címet kapta és elméletileg még az idén megjelenik. A projektről még viszonylag keveset tudni, de az biztos hogy a játék a szóló mód mellett támogatja a négy fős ko-op módot is.

A játékmenetben nem hoz változást az, hogy szóló módban mely teknőcöt irányítjuk, hiszen ugyanazokat a kalandokat éljük át. Azonban Donatello, Raffaello, Michelangelo és Leonardo egyedi harcmodorral bír, ahogy egyébként a filmekben és képregényekben is, így kiválaszthatjuk a számunkra legszimpatikusabb harcost é indulhat a harc. A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan eredeti történettel rendelkezik, melyet Tom Waltz írt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Kár, hogy maga a játék elég vacaknak tűnik, pont mint a Transformers: Devastation. Mondjuk nem csoda, ugyanaz a motor, ugyanaz a fejlesztő. Harcrendszer, játékmechanizmus is ugyanaz, kár érte, pedig grafikailag ez is régi rajongóknak való.
  • xido #1
    Tetszik a cell shading,ahogy tetszett az Ultimat spiderben is :)