Ötvös Tibor

Friss XCOM 2 képek


Friss képeket kapott az XCOM folytatása.

Hosszas hallgatás után a Firaxis Games az utóbbi hetekben komoly marketingkampányba kezdett az XCOM 2 kapcsán melynek a legtöbb táját már be is mutatták különböző képeken. Eddig azonban többnyire a természet vagy a falvak mutatták meg magukat, ma azonban a nagyváros életébe nyerhetünk bepillantást. Pontosabban a város végén található gettó, a nyomornegyed kerül szemeink elé a képekre kattintva. Az XCOM 2 február 5-én jelenik meg.

A folytatás a hivatalos leírás szerint ott veszi fel a történet fonalát, ahol az első letette. Egy idegenekkel teli világban találjuk magunkat, ahol megfordulnak a szerepek: ezúttal az emberek vannak kisebbségben és így kell felvenniük a harcot. Az XCOM 2 minden egyes betöltéskor újragenerálja a pályákat, azaz két alkalommal nem használhatjuk ugyanazt a taktikát ugyanazon a szakaszon. Emellett nagyobb szabadságot kapunk a katonák megalkotásánál és újfajta idegenek és emberek lesznek elérhetők.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #1
    Hát ami a tragikus ezzel kapcsolatban , az az , hogy ez az unreal 3.5 még mindig egész vállalható, és ha a firaxis újításait is számbavesszük , csak hogy egyet említsek, rombolható terep,

    akkor mély gondolkodásba eshetünk hogy jó irányba fejlesztik-e egyáltalán az epic által gondozott unreal 4.5 -öt .