Ötvös Tibor

Brutális lesz a Far Cry Primal


A Korhatárbizottság oldalán megjelent besorolás alapján igen brutális lesz a Far Cry Primal.

A Ubisoft merész húzással (vagy pedig egy ötletes, házon belüli "nyúlással" - Michael Ancel és a WiLD) az őskorba tette át a Far Cry sorozat új részének korszakát és ezzel egy teljesen új világ nyílt meg a készítők előtt. Az már eddig is sejthettük, hogy erőszakból nem lesz hiány a programban, de az ESRB ma megjelent hirdetménye alapján rendkívül brutális és erotikától sem mentes végeredményt szán nekünk a kiadó. A felsorolás alapján lesz itt minden mi szem s szájnak ingere.

Trófeaként megtarthatjuk az ellenfeleink füleit, lyukat szúrhatunk a koponyájukba, megcsonkíthatjuk őket - ugyanakkor az ellenség élve égetheti el a társaikat is. A legtöbb szereplőnek látszódik majd a nemi szerve, a nők pedig fedetlen keblekkel mászkálnak a pályákon - valahogy úgy ahogy a valóságban is történhetett. Szex is lesz a Far Cry Primal-ben azonban a csak a hangokat hallhatjuk, az akciót nem látjuk. A Far Cry Primal márciusban jelenik meg PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nandoxxl #4
    Sajnos ez igaz, pedig egy kis kreativitással ilyen grafikával maradandót lehetne alkotni.
  • attzo #3
    ugyan az a mese mint Far Cry 3,4. maszkalunk korbe a terkepen, hogy felszabaditsuk a teruletet a gonosz elenfelektol...mar unalmas
  • Paddy #2
    Hamarosan megérkeznek a liberális játékosok ajvékoló rétegei, azaz jön a Krakaen!:D
  • barret #1
    Még jó hogy nem szadó mazó pornó szimulátor lesz :)