Ötvös Tibor

Új kiegészítőt kap a Total War Attila


Age of Charlemagne címmel érkezik az új Total War Attila kiegészítő.

Érdekes lépésre szánta el magát a The Creative Assembly, hiszen a Total War Attila "közegét" szinte teljesen kidobja az új kiegészítőjével. Az Age of Charlemagne ugyanis fogja az egész barbáros, nomád tematikát és kidobja, helyette pedig beemeli a Total War: Medieval sorozatból megismert középkori elemeket. A kiegészítő a legsötétebb középkorba kalauzolja el a játékosokat a december 10-én esedékes premiert követően.

Az Age of Charlemagne 50 provinciát, egy teljesen új kezelőfelületet, új nemzeteket és egységeket, fejlődési lehetőségeket és technológiákat kínál. Új lehetőségként pedig megjelenik a War Weariness, melyben kényszerítve leszünk rá, hogy a háborúkat néha békével szakítsuk meg így téve boldoggá a nemzetünket. Az egész egyébként olyan, mintha a Sega felvezetné a Medieval harmadik részét és ha tényleg ez a célja a kiadónak, akkor ez a kiegészítő ennek a célnak tökéletesen meg is felel majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • yamato41 #4
    Hihetetlen, hogy ugyanazt a kő-papír-olló bonyolultságú szart ennyiszer el tudják adni. Más kor, más grafika, de a lényeg ugyanaz. Tartalmatlan semmi.
  • e98ff #3
    Az legyen a legnagyobb baj a játékkal, akkor már örülhetünk.
  • Angelus1991ster #2
    "Az Age of Charlemagne ugyanis fogja az egész barbáros, nomád tematikát és kidobja, helyette pedig beemeli a Total War: Medieval sorozatból megismert középkori elemeket. " - hát egyhamar nem lesz Medieval III Total War.

    De ha lesz is kb. 2 év múlva, akkor is 100%, hogy a Magyar Királyság határait elcseszik.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.11.27. 10:15:36
  • e98ff #1
    Wooow. Azt hiszem, ideje újra feltelepíteni a játékot. Egy biztos vevőjük már lesz. :)