Ötvös Tibor

Dobozos változatot kap a Zombi


Január 21-én dobozos változatban is megjelenik a Zombi.

A Ubisoft elég csúnyát bukott a Zombi U megjelenésekor, ami nem a program minőségének volt köszönhető. Egész egyszerűen a Nintendo Wii U nem fogyott jól és ráadásul aki megvásárolta, az inkább Mario és Kirby legújabb kalandjaira volt kíváncsi és nem egy zombis FPS-re. Éppen ezért a kiadó áthozta PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra is a programot, ám a legfontosabb részét, a multit kihagyta belőle, így szintén nem robbant nagyot a projekt.

A Ubisoft nem adja fel és január 21-én immáron dobozos változatban is elérhető lesz a Zombi. Az kérdés persze, hogy ezzel kapunk majd valami extra tartalmat is vagy csak a digitálisan is elérhető programot kapjuk. Aztán persze majd kiderül, hogy az össze-eladások elegendőnek bizonyulnak ahhoz, hogy a korábban bejelentett, majd lelőtt Zombi 2 is elkészüljön.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    "Az kérdés persze, hogy ezzel kapunk majd valami extra tartalmat is vagy csak a digitálisan is elérhető programot kapjuk."
    háát ne legyen igazam, de jó eséllyel egy steam letöltési lehetőséget látok a dobozban + 1-2 mütyürt (ez utóbbi a talán kategória). Régebben valahogy nem fukarkodtak a dobozos dolgok extráival. Most meg kiszúrják a szemem pl. 1-2 letölthető kiegészítővel.
  • e98ff #1
    "Éppen ezért a kiadó áthozta PC-re és a jelenlegi generációs konzolokra is a programot, ám a legfontosabb részét, a multit kihagyta belőle, így szintén nem robbant nagyot a projekt."

    És ezek szerint FPS-t is csináltak belőle. Hmm. Nekem ez nem rémlik... :D