Ötvös Tibor

A Rainbow Six: Siege nem kap kampányt


A Rainbow Six: Siege nem kap szóló kampányt.

A Rainbow Six-franchise mindig is multiban volt igazán élvezhető, hiszen egészen más érzés volt a barátaink oldalán bevetésre indulni, mint az MI támogatásával. Azonban ha másra nem is, gyakorlásra kiváló volt a szóló mód. Az október 13-án megjelenő Siege alcímet kapott fejezetből azonban ez a rész teljesen hiányozni fog. A Ubisoft közleménye szerint ugyanis a Siege nem kap sztorit.

"Nem lesz sztori-mód" - árulta el Scott Mitchell művészeti vezető. "Túljutunk a tréningen, ahol kellő tapasztalatot gyűjthetünk a játékról. Ugyanakkor minden térképen játszhatunk az MI ellen is, itt beállíthatunk minden apróságot a mérkőzésekkel kapcsolatban. Csak ezt tudjuk ajánlani a magányos farkasoknak." Ez a mód egyébként a Terrorhunt nevet kapta és "1-5 játékost tud majd kezelni".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pydy #2
    Én kimondottan örülök neki. Elég lesz kampányos játéknak a wildlands illetve féligmeddig a division. A sieget pedig egyértelműen e-sportos játéknak szánják (kampány kihagyása kapásból..) És részemről ha tudok összekaparni 4 főt még magam mellé (akár magyarokat akár angolokat), nekem tuti befutó. (closed alphat és betat is végigjátszottam /játszom jelenleg is)
  • Ender Wiggin #1
    Vegast sosem játszottam multiban, viszont a kampányt vagy 10x végig toltam mindkettőben. Sajnálom, hogy így alakult. Az én pénzem így marad a zsebemben...