Ötvös Tibor

Elérhető a Rainbow Six: Siege gyakorlópálya


A Ubisoft Art of Siege névvel teszi elérhetővé a Rainbow Six: Siege gyakorlópályáját.

Egyedi módon teszi belépőssé a Rainbow Six: Siege zárt körű béta-tesztjét a Ubisoft. A mai napon ugyanis elindította az Art of Siege nevet kapott projektet, melyben a kiadó állítása szerint "ráhangolódhatunk a Rainbow Six játékmenetére". Erre mondjuk szükség is lesz, hiszen a Siege visszalép az első rész játékmenetéhez, azaz minden egyes küldetés előtt meg kell terveznünk a teendőinket és persze a csapattal is együtt kell működni.

A linkre kattintva a program elő részét érhetjük el,a Field Traininget. Ha bebizonyítjuk, hogy képesek vagyunk a megfelelő helyzetekben a megfelelő döntéseket meghozni és 5 különböző küldetésben is arany fokozatot szerzünk, akkor megkapjuk meghívónkat a szeptember 24-én kezdődő zárt körű bétára. A Rainbow Six: Siege október 13-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Raijin #4
  A kód beváltása után nekem ez az e-mail jött.

  http://www.kephost.com/images/2015/09/13/unnamed1.jpg

 • MrGabor #3
  Simán végig kell zongorázni az 5 küldetés során a lehető legjobb megoldásokat. 10-15 perc, és van kódod. Ha kezdődik a closed beta teszt, garantált a hozzáférésed. Elég szimpatikus gesztus a készítőktől. Nyilván az fog pepecselni ezzel a minijátékkal, akit valóban érdekel a játék, és akik hasznos tesztelőknek fognak bizonyulni.
 • hawkie22 #2
  Nem igaz, két lehetöség van, az egyik a Redeem Code, amikor a kapott kóddal garantált meghívást kapsz a zárt bétára. A másik a feliratkozós lehetöség, ahol talán kapsz meghívót, talán nem. Én a kód beváltása után a következö üzenetet kaptam: Gratulálunk! Beváltottad a garantált meghívódat a TCRS zárt bétára. Amint elindul a zárt béta, kapsz egy emailt, hogy tuod elindítani a zárt bétát.
 • Raijin #1
  A cikk nem pontos, ugyan is az 5 küldetés aranyfokozatra való teljesítése után regisztrálhatsz a váró listára és talán meghívnak a zárt bétára.