Ötvös Tibor

Hatalmas bukta a szuperhősös Infinite Crisis

Augusztusban leállnak az Infinite Crisis szerverei.

A Turbine nagyon nagy reményeket fűzött a szuperhősök garmadáját felsorakoztató MOBA, az Infinite Crisis megjelenéséhez, ám a jelek szerint a játékosokat nem érdekelte a program. A csapat ugyanis a játék hivatalos oldalán jelentette be, hogy az Infinite Crisis szerverei augusztus 14-én leállnak.

"Hosszas tűnődés után úgy döntöttünk, hogy hivatalosan is bejelentjük az Infinite Crisis leállítását" - áll a hivatalos bejegyzésben. A mai napon befejezzük a fejlesztési munkálatokat, a szervereket pedig augusztus 14-én kapcsoljuk ki. Addig a napig a játék teljesen ingyenesen lesz elérhető. Nagyon nehéz volt a döntés és szeretnénk megköszönni minden rajongónak a támogatását."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #3
    áh... akkor jelent meg emlékszem, amikor minden hétre jutott egy "korszakalkotó" moba játék... tele van/volt a padlás sokkal kiforrottabb játékokkal. Esélye se volt.
  • Etinger #2
    Igény lehetett volna éppenséggel rá, csak ritka gyenge a megvalósítás - sajnos.
  • RAZOR27 #1
    csak meg kellett volna kérdezni valakit... bárkit... arról hogy életképes-e a koncepció, mert szerintem nyilvánvaló volt, hogy béna és nincs rá igény. (Mondom én, mint nagy DC fan)