Ötvös Tibor

Harley Quinn akcióba lendült


Harley Quinn ismét akcióba lendült a legújabb Batman: Arkham Knight trailerben.

Hamarosan végre megérkezik a Rocksteady búcsúja Denevérember karakterétől, mely a Batman: Arkham Knight képében realizálódik majd. A fő játékkal már rengeteget foglalkoztunk, így most ismét visszatérünk a korábban már bejelentett első DLC-hez, melyben Harley Quinn lesz a főszereplő.

A sztori szerint Joker egykori kedvese betör a Blüdhaven Rendőrőrsre, hogy megmentse barátnőjét, Méregcsókot, akit természetesen ott tart fogva. A csomag a fő játék előtti eseményeket mutatja be nekünk és első körben csak az előrendelők számára lesz elérhető. A Batman: Arkham Knight 23-án jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #5
    Amúgy a kedvenc karakterem a Batman világában. Sajnálom, hogy az eredeti szerkóját még DLC-ben sem pakolták be a játékokba soha.
  • Hoz_Hun #4
    Sosem volt esetlen. Eredetileg bugyuta sem. Azért ilyen mert megőrült Joker mellett. Van sütnivalója csak nem működik már normálisan az agya. Gondolom a kitaláloja ezért alkotta ilyen morbid "girly-girl"-re, hogy a maga módján vicces legyen.
  • Ender Wiggin #3
    Ja, és ebből eddig semmit sem mutatott a játékban, ezt most húzták elő a kalapból. Amit a bugyutára kopiztál be, az nem cáfolja, hogy rettentő ostoba karakter.
  • cateran #2
    Esetlen?
    "Harleen Quinzel was a psychiatric intern at Arkham Asylum. A model student, in addition to receiving high grades in college, she was also a dedicated gymnast, winning a scholarship to Gotham City University."
    Bugyuta?
    "She's the only person who's managed to become intimate on such a long term basis with the Joker and, while he generally accepts their relationship, we even see the Joker's occasional moments of confusion and discomfort which results in attempts to kill her."
    Mondjuk nem 100-as, az tuti :D
  • Ender Wiggin #1
    jajj, a bugyuta és esetlen szájhős pszichiáter hirtelen akrobatikus harcművész lett...jajj.