Ötvös Tibor

Az Ezeréves Sólyom is vezethető lesz

A Millenium Falcon is vezethető lesz a Battlefrontban.

Egyre több információ jelenik meg a Star Wars: Battlefront kapcsán és ezekről folyamatosan beszámolunk is. Ezúttal azonban nem egy blogban vagy fórumban osztottak meg az új részleteket, hanem a Reddit oldalán bukkant fel Mathew Everett kommunikációs menedzser és megkérdezte, mi érdekli a legjobban a rajongókat és megpróbált válaszolni is rá.

Elsőként a vezethető járművek kerültek szóba. Itt Mathew felsorolta azt amit megoszthatott a rajongókkal. Az AT-ST Lépegető mellett a Speeder mellett a Snowspeederek és még maga a Millenium Falcon is elhangzott és mellé kiderült az is, hogy a Padawanok is tudják majd vezetni őket. Az irányítás ugyanis jóval könnyebb, mint a Battlefield sorozat bármely részében volt tapasztalható. A Star Wars: Battlefront november 17-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #5
    "vagy a köcsöge lehet" :D Ez kész.
    Mondjuk a színvonal tény, hogy borzasztóan botrányos, a játék hírek szarok, a filmeknél meg csak a szar látványfilmekről van általában hír. Valamelyik szerkesztőnek meg nagy fétise a marvel. De az érdektelen tv2/retekklub hírek is odab#sznak a színvonalnak.
  • Zero001 #4
    Hát erre ne nagyon számíts. Ötvös Tibike valakinek a rokona vagy a köcsöge lehet itt SGnél, mert olyan szinten botrányosan szar "cikkeket" ír, hogy az már egy gyakornoktól túlzás lenne, ő meg itt tolja ezt a fost több, mint tíz éve.

    De most már úgy látom, ki sem meri írni a nevét a cikkhez.

    Másik fele, hogy ezek valahonnan ellopott és lefordított cikkek, az eredeti szerző megjelölése nélkül.

    Egyszer találtam egy főoldali játéktesztet, ami egy az egyben egy IGN cikk volt borzasztó magyartalanul lefordítva. Mikor megemlítettem ezt a cikk kommentjeiben, kimoderáltak.

    Szóval ez az SG, ide nem a cikkekért jár az épeszű ember, és nincsenek elvárásai.
  • Sliderx #3
    ...és ezekről folyamatosan beszámolunk is. Kezdem unni, hogy minden cikk tele van hibával. Legalább átolvasnátok mielőtt kiteszitek az oldalra.
  • Angelus1991ster #1
    Következő hír mi lesz ? DLC megvásárlásával használhatjuk a WASD gombokat?
  • Angelus1991ster #2
    Következő hír mi lesz ? DLC megvásárlásával használhatjuk a WASD gombokat?