Ötvös Tibor

Hamarosan jön a The Walking Dead Season 2 DLC-je

Már készül a The Walking Dead harmadik évada, de előtte még kapunk egy újabb epizódot a második szezonhoz.

A TellTale Games hivatalosan is elismerte az SXSW rendezvényen, hogy már javában készül a The Walking Dead harmadik évada, ám bővebb információkkal nem látták el a jelenlévő sajtót. Az azonban kiderült, hogy nem kell már sokáig kibírni zombis kaland nélkül, hiszen hamarosan megérkezik egy kiegészítő rész a The Walking Dead Season 2-hoz.

Bár a csapat erről a DLC-nek is nevezhető csomagról sem árult el semmit, de feltehetően valami olyasmire számíthatunk, mint anno a 400 Days volt. Az első részhez megjelent program nem nyújtott hosszú kikapcsolódást és szinte teljesen mellőzte a fő karaktereket, de ennek ellenére is kellemes kikapcsolódást nyújtott. A mostani pakk is valami hasonló lehet, így vélhetőleg ismét új karaktereket kapunk, akik csak ebben a fejezetben bukkannak fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hoz_Hun #2
    Mondjuk amennyire felbukkantak a season 2-ben az már a vicc kategória volt. Szinte zéró hatása volt a annak a DLC-nek a season 2-re.
    Gondolom a cikkíró arra gondolt, hogy a DLC-ben nem bukkantak fel maga a szezon fő karakterei, hanem mind új szereplő volt.
  • Tinman #1
    "A mostani pakk is valami hasonló lehet, így vélhetőleg ismét új karaktereket kapunk, akik csak ebben a fejezetben bukkannak fel."

    Nem.

    A 400Days DLC-ben levő karaktereket láthattad a TWD Season 2-ben.