Ötvös Tibor

18 éven felülieknek szól a Batman: Arkham Knight

Az ESRB az M, azaz Mature (17 éven felülieknek, de nálunk ez a 18-as karikát jelenti) besorolást kapott a Batman: Arkham Knight.

A Rocksteady a jelek szerint elég erőszakosan búcsúzik a Batman: Arkham sorozattól, ám Sefton Hill, az Arkham Knight rendezője szerint az egész csapatot meglepte az ESRB-besorolása. A széria eddigi tagjai ugyanis a T, azaz Teen (14 éven felülieknek) címkét kapta, ám az utolsó fejezet már lépett egyet és az M, Mature (18 éven felülieknek) besorolást érdemelte ki.

"Egy percig sem volt szándékunkban, hogy ezt a részt erőszakosabbá tegyük" - árulta el Hill. "Ugyanakkor mivel ezzel zárunk egy korszakot, így minden beleadtunk és az összes ismertebb gonosztevőt elhoztuk Gotham városába. Elkerülhetetlen, hogy komolyabb rosszabb dolgok is megtörténjenek és igen, lesz pár komor, sötét pillanatunk is."

A Batman: Arkham Knight júniusban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    az tény, hogy az esrb alig pár játékot tett a legszigorúbb kategóriába, és azok többsége a szex miatt került oda, de nem kivillanó mellek vagy bokák miatt. azért picivel többről van szó, azokban a játékokban. másrészt egy csomó véres szart meg simán "futni hagytak".
  • Hoz_Hun #2
    Amcsiknál az erőszak, vér és gyilkosság nem ok a durvább besorolásra. Ellenben egy kivillanó női boka, vagy ne adj isten egy MELL!!! Na az már nem, az sérülést okoz az amcsi tinik lelkivilágába.
    Úgy hogy gonolom itt is Harley Quinn villant valamit, csak hogy "terorrizálja" a képernyő előtt ülőket, esetleg a Macskanő mutat meg magából.
  • Ender Wiggin #1
    a játékos nem ölhetett eddig, ha a harmadik részben is így lesz, akkor telán túlzó a besorolás. másrészt a környezet, az ellenfelek egy része elég félelmetes, lehet, hogy egy 14 éves gyereknek nem adnám oda, hogy játszon vele. Inkább játszon a Lulával vagy a Larryvel :-D