Ötvös Tibor

Meglepetéssel készül a TellTale Games

Egy új projektet leplez le még az idén a TellTale Games... talán a pletykált Star Wars-kalandról lesz szó?

A TellTale Games csapata igen komoly alkotásokat tett le eddig is az asztalra. A The Walking Dead, a The Wolf Among Us és a Back to the Future után idén két új projektet indítottak útjára. A Tales from the Borderlands még remekül sikerült, a Game of Thrones azonban egy hajszállal már gyengébb lett. Hamarosan pedig egy újabb alkotást leplez le a csapat.

Job J Stauffer Twitter oldalán jelentette be, hogy 2014 vége előtt még előállnak egy, eddig teljes titokban tartott projekttel. Azt is hozzátette, hogy ez a játék nem kapcsolódik egyetlen, 2014-ben megjelent alkotásukhoz sem. Azaz kizárt, hogy a The Wolf Among Us második évadát vagy a The Walking Dead harmadik szezonját kapjuk. Tippelni nem akarunk, de korábban sokat hallhattunk az esetleges Star Wars kalandjátékról... ha tényleg arról van szó, az pazar lenne. De már nem kell sokat várni arra, hogy megismerjük az új projektet.

Frissítés: Közben kiderült, mi is a titokzatos projekt. Sajnos nem a Star Wars világába látogat el a csapat, hanem a Minecraft történet módját alkotják meg, mely szintén epizodikus formában lát napvilágot. A Minecraft: Story Mode jövőre jelenik meg.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #3
    Igaz, hogy tényleg mindig a népszerű dolgokra mennek rá mostanság, viszont mindig sikerül eltalálni a hangulatot és sztem nagyon jó sztorikat írnak. Sokszor hallom azt a kritikát róluk, hogy nem is befolyásolhatjuk azt, ami történik, és ez igaz is, mert a játékaikban nem a történetet választod, hanem azt, hogy milyen szerepet játszol bennük.
  • Fbn Lx #2
    ez ilyen cashgrabbing fejlesztőcsapatnak tűnik nekem, szarják kifelé magukból a b kategóriás játékokat, és nagyrészt népszerű univerzumokat választanak
  • RAZOR27 #1
    miecraft?.... MINECRAFT??... édesjézus gyere le