Ötvös Tibor

Friss Batman: Arkham Knight információk


Friss információk jelentek meg a mára beígért Batman: Arkham Knight trailer előtt a játékról.

A Rocksteady elméletileg csak egy újabb Batman: Arkham Knight trailerrel készült a mai napra (mely lejjebb megtekinthető), ám valamiért kicsit többet is elárultak a sztoriról illetve az Arkham City lezárása miatti nehézségekről. Mi ennek persze csak örülünk, de csak azok olvassanak tovább, akiket nem zavar, ha pár spoiler is elhangzik az értesülések között.

"Sefton Hill író már az elején elhatározta, hogy Joker meghal az Arkham City végén és minden eseményt úgy írt meg, hogy ebbe az irányba vezessenek" - árulta el Gaz Deaves. "Éppen ezért az Arkham Knight létrehozásakor ebből a helyzetből indultunk ki. Átgondoltuk, milyen irányba változna Gotham és milyen következményei lehetnek ennek."

Megújul a ruhánk is, mellyel Batman és a Batmobile között bizonyos interakció jön létre. Ez pedig nagyon jól jön ebben a szabadon bejárható világban. Ráadásul a ruha miatt bizonyos képességeink is fejlettebbek lesznek, így erősebbek és gyorsabbak is lehetünk. A Batman: Arkham Knight júniusban jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    ez már kicsit túlzás. még nolannál is az lenne...