Ötvös Tibor

Kalandjátékot kap A katedrális

Kalandjátékot is kap Ken Follett népszerű könyve, az A katedrális.

Ken Follett A katedrális című története hatalmas népszerűségnek örvend és a mai hírek szerint a filmsorozat után játékadaptációt is kap a sztori. A fejlesztést a Daedalic Entertainment végzi, a megjelenésre pedig 2017-ig várnunk kell, de akkor egyszerre lesz elérhető PC, Xbox One, PS4 és iOS rendszerekre.

A könyv a 12. századi angliai városkában, Kingsbridge-ben játszódik, a történet a katedrális építése körül bonyolódik, melyért a Benedek-rendi szerzetesek küzdenek szinte az egész világgal és még saját, féltékeny egyházukkal is. Mindez egy polgárháború közepén, körülöttük vér, ármány és szerelem. A Daedalic Entertainment eddig remek kis kalandokat készített, reméljük ezúttal sem lesz másként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • korbin555 #3
    A Daedalic eddig 10 éves gyerekeknek csinált játékokat.Ilyen a "The dark eye",a "The whispered world",vagy a "New beginning" is.
    Ennél a szintnél azért többet érdemelne A katedrális,ha már valóban játék készül belőle.Mert a regény az nagyon rendben van.
  • barret #2
    Én meg az "alapművet" Kezelem finoman szólva fenntartásokkal :D

    Néhány óra "ismerkedés" után hanyagoltam...
  • Ender Wiggin #1
    a daedalic eddig point and click játékokat csinált, ami nem egyenlő a kalandjátékkal. és ráadásul egyetlen globálisan sikeres játékuk sincs, úgyhogy ezt finoman szólva fenntartásokkal kezelem...