Ötvös Tibor

Az első Tales from the Borderlands trailer


Mozgásban is megmutatta magát a Tales from the Borderlands.

Alig pár napja ismerhettük meg az első részleteket a TellTale Games Trónok harca alkotásából, máris itt a másik fő projekt. A Tales from the Borderlands a 2K Games népszerű univerzumában játszódik és két hőst kapunk majd. Fiona mindig elegánsan öltözik és kimérten, művészhez illően áll a dolgokhoz, míg a kibernetikus képességekkel rendelkező Rhys ennél jóval lazább.

A programól pár dolgot eddig is tudhattunk, ám ma végre megjelent az első trailer is a projekthez, melyet mindenkinek érdemes megnézni. A vicces kis előzetesből kiderül, hogy a Borderlands 2 után játszódik a sztori és megismerhetjük a két szereplő motivációit és a környezetet is. Meglepő módon a Tales from the Borderlands: Episode One - Zer0 Sum is még az idán megjelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Zombee #2
  Ezt nem a Gearbox csinálja, a közös világon kívül más köze nincs az FPS szériához. Aki meg a multi miatt fordul el egy történet-orientált játéktól, meg is érdemli. Én konkrétan leszarom a multit, a Battlefield 3-nak is csak a single részével játszottam.
 • sárkánylovag #1
  "Mozgásban is megmutatta magát a Tales from the Borderlands."
  Ez úgyvan bemutatva mintha in game videó lenne de ezek csak demók abból meg soha nem lehet megitélni semmit.
  az uj borderland meg úgy van bemutatva benne mintha valami sikeres lenne, szivecske hegyek, pedig sokan most fordultak el a sorozattól, a minősíthetetlen multi felé fordulása miatt. A 4 est tuti kevesebben fogják megvenni mint a 2-t.
  Szóval ez az egész csak egy önpromó érdemi felmutatás nélkül.
  Egyértelműen rossz irányt vett a sorozat.