Ötvös Tibor

Visszatér a Battletoads

A Battletoads a Rare egyik legelső alkotása, mely nem ért meg túl sok részt, ám most mégis feltámadhat.

1991-ben jelent meg a Battletoads nevet kapott beat 'em up, melyet a Rare csapata készített. Bár elég mókás kis program volt, de ennek ellenére 1994-ben már meg is kapta az utolsó, Super Battletoads részt és ezzel eltűnt a széria. A jelek szerint azonban a Microsoft és a Rare közösen készülnek a franchise feltámasztására.

Azt, hogy pontosan milyen formában történik meg eme újraélesztés nem tudni, de ha tippelnünk kellene, akkor egy kicsit feldolgozott, 2D-s beat 'em up lesz a program. Mindenesetre a Microsoft bejegyezte a címet az Egyesült Államokban és most már csak a hivatalos leleplezést várjuk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sliderx #2
    Nekem is megvolt piacszegára.
    Jó kis móka volt. Ebben a piacos sárgakazis bizniszben az volt a legrosszabb, mikor kinéztél egy jónak tűnő játékot, teszem azt a Jurassic Parkot, rohantál vele hazafelé, már izzott a tenyered hogy benyomhasd a gépbe és aztán jött a csalódás mert a várva várt JP helyett 9999999999999 in 1 volt valójában a kazin, ami valójában 4 játékot tartalmazott kismilliószor. Olyan volt ez mint a zsákbamacska, vagy bejön vagy nem. Kipróbálni persze nem lehetett, visszavinni esélytelen. Hajjj... de szép idők is voltak azok... :D
  • e98ff #1
    Ahogy 1997 körül mondta a piacos, akitől beszereztem NES(hamisítvány)-ra a sárgakazettás verziót: ez a Battlesdragon most nagyon megy, úgyhogy az 1000 Ft, nem 800. :)