Ötvös Tibor

Egy óra The Evil Within borzongás

Egy 60 perces jelenettel csinált kedvet a vásárláshoz a The Evil Within.

A Bethesda nagyon bízik a Tango Gameworks októberben megjelenő túlélő-horrorjában és erre meg is van minden oka. Az eddig látottak alapján a rajongók egy valóban borzongató és érdekes történettel bíró alkotást kapnak majd a The Evil Within képében. Ma pedig egy közel 1 órás gameplay jelent meg a neten, melyben egy teljes fejezetet mutatott be a kiadó. A lenti videó a kilencedik, The Cruelest Intentions címet kapott részt mutatja be.

A sztori hőse egy nyomozó, Sebastian, aki a Beacon Elmegyógyintézetbe száll ki két társával, miután az eredetileg odarendelt osztag nem válaszol a központ hívására. Ahogy megérkezünk már rögtön szembesülünk valami természetfelettivel, mikor hőseinket egy szellem támadja meg, aki először lemészárolja társainkat, mi pedig elájulunk egy ütésnek köszönhetően. Fejjel lefelé, egy gerendához kötözve térünk magunkhoz és innen indulnak kalandjaink.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #3
    elég baj ez. Mondom ezt úgy, hogy nekem is van egy ps3-as vasam.
    Borzalmasan szar irányítani a játékokat. Túlképpen azért vettem, hogy kipróbáljam igaz-e az, hogy kontrollerrel könnyebb a játék, hát egy lófaszt. Sok játékom van, de az fps-ek 10%-a elvérzik a kontroller miatt. Szimulátorok azok jól irányíthatóak, de a többit el lehet felejteni. Igazából amit nem értek meg az az, hogy ha az a nyamvadt gép lekezeli a bill. egér párost, akkor a játékokat miért nem lehet megírni úgy, hogy én eldönthessem, hogy mivel akarom irányítani? Ez mondjuk nem a gép hibája, hanem a szaros programozóké.
    Véleményem szerint ha összeengednénk egy akármilyen fps játékon belül egy bill.egér kombóval nyomulót egy kontrolleres ellen, az elöbi megenné őt reggelire. Képtelenség normálisan irányítani kontrollerrel a karaktert. Pedig a játékok jók, csak fos az irányíthatóságuk, ezért gy.k. szinte az összes 10-ből csak 1 max 2 pontot kap tőlem.
    Kivéve a move-al irányíthatókat. Az beszarás. :) De a többi...
  • Renátó1985 #2
    Tetszik vagy nem a konzol lett a játékok fő platformja.
  • nemcsakizé #1
    Nem értem miért konzolon kell bemutatni egy játékot. Nagyon látszik hogy szar a kezelhetősége, és a célzás is fostalicska.