Ötvös Tibor

Jön a The Walking Dead Season 3

Harmadik évadot is kap a TellTale Games The Walking Dead játéksorozata.

A The Walking Dead első évada egy klasszikus és kultikus státuszba emelkedő kalandjáték volt, mely meghozta a világhírt a TellTale Games számára. A második évad, melynek már nem az egykori fegyenc, Lee a főszereplője hanem Clementine már közel sem olyan izgalmas és érdekes, mint elődje, de még mindig kellemes kikapcsolódást nyújt. A második évad negyedik része, az Aimed the Ruins alig pár napja jelent meg, ám a Comic Conon már kiderült: jön a folytatás.

A TellTale Games elnöke, Kevin Bruner és a The Walking Dead franchise kiötlője, Robert Kirkman közös tájékoztatón árulták el, hogy bár a The Walking Dead Season 2 hamarosan befejeződik és a csapat számos más projekten dolgozik, de ettől még a zombis kaland is megkapja a harmadik szezonját. Ennél többet nem árultak el, így azt sem tudni, hogy ismét új főszereplőt kapunk vagy továbbra is Clementine lesz a karakterünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cickány90 #3
    Éppen az adja az izgalmat Clementine karakterében, hogy egy gyerek szempontjából kell végig élnünk mindazt, ami történik. Nagyon érdekesnek találom azt, ami zajlik bennem, miközben játszom, van amikor totál pszichopata módjára hozok meg döntéseket, de van, hogy inkább az érzelmeimre hallgatok...
  • Sunsetjoy #2
    Az egész második évad eddig is az elsőnél sötétebb volt- hiszen nem adhatta a szereplőknek (sem) az újdonság erejét, az utazás Savannah felé volt a téma. Ott tényleg irányítottál- itt már viszont az első epizódot leszámítva szinte végig csak sodródunk... ahogy egy Clem-korabeli kislány is csak tehetné.
    Egyértelműen megvan a fejlődése (hiszen másképp már rég kampó lett volna neki), de kétségtelen, hogy más...