Ötvös Tibor

Jövő tavasszal érkezik a Dead Island 2


2015 tavaszán megkapja hivatalos második részét a Dead Island.

A Techland a Dying Light fejlesztésére koncentrál (és persze a Hellblazerre), így a Dead Island 2 (a Riptide csak egy mellékág... pontosabban egy kiegészítő volt) munkálatait a berlini Yager csapata veszi át. Ez jó jel, hiszen a Spec Ops: The Line pazar élményt nyújtott és reméljük, hogy a zombis alkotás is képes lesz újat mutatni a telített piacon.

A Dead Island 2 Kaliforniában játszódik, az első rész zombis inváziója után. Az emberek többsége azt gondolta, hogy a fertőzés marad az elszigetelt kis szigeten, ám ahogy az már lenni szokott a vírus átjutott Kaliforniába is. Éppen ezért a kormány elzárta a világtól a területet, melyet teljesen szabadon járhatunk be barátaink oldalán.

További részletekkel később jelentkezik a Yager, az azonban már biztos, hogy a PS4 tulajok exkluzív tartalmakat kapnak majd 2015 tavaszán, amikor is elérhetővé válik a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KaOz #2
    Nekem is bejött ez a hangulat. Ezt nagyon eltalálták :D
    Veszem én is...
  • gyualmighty #1
    Ez hatalmas!!!!!!! Nagyon utos trailer,nem vok oda a zombis jatekokert, de a dead island-et bevettem es azt kell h mondjam tetszett, tuti veszem a masodik reszt is!!