Ötvös Tibor

Az első Battlefield: Hardline képek

Megjelent a neten az első Battlefield: Hardline trailer, ám az EA gyorsan leszedette, így csak pár kép maradt belőle.

Tegnap megjelentek az első, hivatalosnak tűnő információk a Battlefield mellékágából, mely a Hardline alcímet kapta és végre változtatnak az alap formátumon. Az új epizódban ugyanis a rendőrség berkeiben, egy különleges egység tagjaként kell majd felvenni a harcot a városban megjelenő bűnözőkkel, bandákkal.

Ma pedig, igaz csak pár percre megjelent a neten egy "kilopott" trailer, mely ugyan csak CGI-jeleneteket tartalmazott, de aki látta, hangulatosnak nevezte. Az EA azonban gyorsan leszedette, ám pár kép így is megmaradt, szóval jelen pillanatban csak ezekkel szolgálhatunk. Reményeink szerint hamarosan hivatalosan is bemutatkozik a program.

Klikk ide! Klikk ide!

Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szroncs #1
    Nem csodálom, hogy leszedték, mert minden kiderül a játékról. Egyébként tessék itt van: http://www.polygon.com/2014/5/28/5757356/battlefield-hardline-trailer
    Battlefield csak most rendőrökkel meg drogdílerekkel stb. stb. Nekem elsőre eléggé csak egy single campagin-nal megfejelt BF4 mod nak tűnik. Persze szép meg jó meg csináltak egy várost hozzá, de mégiscsak várna valami újat az ember. Lehet a grafikai motor miatt van ez az érzésem úgy ahogy a BF4 is csak egy BF3 modnak érzek. Olyan érzésem van , hogy ez már megvolt.