Ötvös Tibor

Nyáron jön a The Vanishing of Ethan Carter

Végre kiderült, mikor jelenik meg az egyedi megoldásokkal bíró The Vanishing of Ethan Carter.

Tavaly szeptemberben mutattuk be kicsit bővebben is a People Can Fly egykori embere, Adrian Chmielarz alkotását, mely a The Vanishing of Ethan Carter címet kapta. A játék műfaját tekintve egy horror-thriller-kaland lesz, ám szörnyek vagy hasonló lények nem keserítik meg az életünket. Paul Prospero, a különleges képességekkel rendelkező nyomozó egy titokzatos gyermekrablási ügyben nyomoz. Hősünk képes egy-egy bűnügy helyszínét úgy látni, ahogy senki más: mintha ő is ott lett volna az esetnél.

Ezen képessége miatt rengeteg ügyben volt már sikeres, ám ez a legújabb minden eddiginél bonyolultabb lesz. Paul már a játék elején eljut ugyanis egy hegyvidéki tájra, ahol megtalálja a rablók megcsonkított holttesteit. Mivel a helyiek szerint az hely el van átkozva, így hősünk mind a természetfeletti képességeit, mind a normál szaktudását kénytelen latba vetni, ha meg akarja oldani az ügyet és megtalálni a fiút.

Chmielarz ma pedig örömmel tudatta mindazon játékosokkal, akit érdekel a program, hogy a The Vanishing of Ethan Carter a nyár közepén meg fog jelenni. Ugyanakkor elismerte, hogy a PC exkluzív alkotás a lehető legrosszabb dátumot kapta, hiszen nyáron meleg van és alig játszik valaki. Reméljük azért, hogy a nyomozós kaland sikeres lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Evoluti0N #1
    Nem csak a dátum volt az egyik legrosszabb választás, hanem a platform is.