Ötvös Tibor

Mozgásban a Battlefield 4: Dragon's Teeth


Mozgásban is megmutatta magát a Battlefield 4: Dragon's Teeth.

Ígéretéhez híven az Electronic Arts ma megmutatta mozgásban is a Battlefield 4 ötödik DLC-jét, mely a Dragon's Teeth címet kapta. Alig pár másodpercre látható csak a lenti trailerben az új csomag, de legalább már valamit mutatott belőle a kiadó. A kiterjesztett, hosszabb trailer is hamarosan bemutatkozik.

A DLC legnagyobb újdonsága a két kezes pajzs lesz, mellyel nem csak védekezni, hanem támadni is tudunk majd. Eredetileg egy kézzel tarthattuk volna az eszközt, a másikban pisztoly volt, ám ehhez nem volt elég erőforrás... a fejlesztők szerint. A Dragon's Teeth a nyártól lesz elérhető.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • szomferi #4
    4. DLC, de sebaj (az 5. a Final Stand lesz)
  • Zombee #3
    A DiCE csak teszi, amit az EA megkövetel. Nem az ő saruk a DLC-áradat és a sok bug. Ez a dolguk,gyártják az EA-nek a DLC-ket, meg majd patchelik a sietve kiadott játékot. És ez még a jobbik eset, szerencse, hogy az EA a multi miatt évekig, de minimum a BF5 megjelenéséig számol a játékkal. Nem úgy, mint a Warner a Batman: Arkham Origins-el, ahol maga a fejlesztő csapat közölte, hogy kiadói nyomásra nem lesz több hibajavítás, inkább DLC-n kell dolgozniuk ahelyett.
  • bakvarnyu #2
    Egyetértek,basszák meg a giccses szarukat, Bf1942 forever!
  • Gauge #1
    Köcsög EA, köcsög DICE!!!