Ötvös Tibor

Veteránok készítik a Death in Candlewood-ot


Tapasztalt fejlesztők dolgoznak az érdekesnek tűnő Death in Candlewood projekten.

Nagyon úgy tűnik, hogy lassan már nem lehet úgy eldobni egy követ, hogy az ne valami független horrorfejlesztést találjon el... persze csak virtuálisan. De tény, hogy egyre-másra jelennek meg a hírek a különböző indie projektekről. Korábban a Renegade Kid fejlesztéséről számoltunk be, most pedig a Rosebud Studios első alkotása került a látóterünkbe. A csapatról még annyit érdemes megjegyezni, hogy tagjai a The Witcher, a F.E.A.R., a BioShock és a Silent Hill különböző részeinek fejlesztésében vettek részt, ami azért nem rossz ajánlólevél.

A Death in Candlewood nem kimondottan horror lesz, hanem egy "lélektani FPS", mely az 1940-es évek Amerikájában játszódik. Hőse Ray Dune, akinek egyetlen éjszakáját élhetjük át, mikor is a visszavonult pszichiáterrel, Lester Caravannal amúgy is megromlott viszonya holtpontra jut. Ennek oka fia, Rizzo eltűnése, melyet nem tud nem a doki számlájára írni.

A Death in Candlewood 10 négyzetkilométernyi szabadon bejárható területet kínál, melyen nem csak gyalogosan, hanem motorokkal és autókkal is haladhatunk. Nem mellesleg Ray úszni is tud majd és eme képességére is szükség lesz. A játék elméletileg 2015-ben jelenik meg PC-re és ha minden jól megy, akkor kap Oculus Rift támogatást is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!