Ötvös Tibor

A norvég hegyekbe kalauzol el a Draugen


Újabb túlélőhorrort jelentettek be, mely ezúttal a norvég hegyvidékbe viszi el a játékost.

Úgy tűnik, hogy ez a mai nap a független horrorokról szól. Alig emésztettük meg a sci-fi Caffeinet, máris bejelentettek egy újabb alkotást a témában. A Draugen egy FPS nézetben játszódó alkotás lesz, mely a norvég hegyvidékbe kalauzolja el a játékost. A főhős egy amerikai természetfotós lesz, aki nem mellesleg botanikus és rovarszakértő is. A '20-as években játszódó programban felbukkannak majd a skandináv mitológia és az izlandi mondák elemei is.

A sztori középpontjában egy titokzatos módon eltűnt falu és annak lakói állnak és természetesen a mi feladatunk lesz kideríteni, mi is történt velük. Időről időre egy feketébe öltözött nő bukkan fel a távolban, valamint minden egyes elsötétülés előtt egy kislány altadódalt kezd énekelni. Ha ezeket a rejtélyeket megfejtjük máris egy lépéssel közelebb kerülünk a megoldáshoz.

A Draugen fejlesztését a Red Thread végzi, a megjelenés pedig még elméletileg az idén esedékes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Aki unja a zombikat, az miért nem unja a fekete ruhás nőket és altatódalt éneklő kislányokat? A mozis horrorok nagy része is szellemes, az indie horror játékok túlnyomó többsége is.