Ötvös Tibor

Ők lesznek a Mafia III szereplői?

A Take-Two egy új játékhoz keres színészeket, akikkel rögzíthetnék a karakterek mozgásait.

Januárban jelentette be a Take-Two, hogy a Mafia sorozatot készítő 2K Czech prágai részlegét bezárták és így veszélybe került a franchise állítólagosan készülő harmadik epizódja is. Ma azonban megjelent egy felhívás egy szereplőválogatásra, melyben a kiadó keres egy "Cím nélküli játékhoz" szereplőket, akik mozgását és arcát rögzítenék, majd azokat használnák fel a programban. Jelen pillanatban három karakter leírását tették közzé és ezekből a rajongók és a sajtó munkatársai is egyből a Mafia III-ra aposztrofáltak. Lássuk, mik a követelmények.

Mickey

Louisiana államban született, olasz gyökerekkel bír, a 20-as éveinek elején jár, teljesen átlagos testfelépítésű. Egy fiatal utcai csaló, aki nem tud lakatot tenni a szájára. Szeret nagyzolni, játssza a nagymenőt, ám ha tettekre kerül a sor, megfutamodik. Mickey nem kap fontosabb munkákat, ugyanakkor előrébb helyezi magát a ranglétrán, mint ahol valójában tartózkodik. Mikor ezzel szembesítik, visszavedlik azzá az ijedt tinédzserré, aki valójában is.Franklin

Louisiana államban született, afro-amerikai-kaukázusi származású, a 20-as éveinek elején jár, testalkatát tekintve nagydarab, de nem a szálkás típus - az az átlagos kidobólegény. A faji származásokat tekintve szegregáltnak mondható délen nőtt fel, ráadásul árvaként. Miután visszatért a háborúból beállt a helyi bűnbanda egyikébe és hamar vezető lett. Franklin lojális azokhoz, akiket a "családjának" tart, mivel mind e fehérek mind pedig a feketék kiközösítik származása miatt. Erős, de ugyanakkor meg van a magához való esze is. Fegyelmezett és magabiztos, ugyanakkor óvatos. Franklin minden áron elvégez egy melót...

Tony

Louisiana államban született, olasz származású, 30-as éveinek elején jár, vékony, kifogástalan az öltözéke, ápolt. Tony Louisiana államban futtat több sportfogadó-irodát és ebből adódóan zseniálisan bánik a számokkal. Nem egy tipikus gengszter. Aprólékos és összeszedett személyiség. Tony jobban foglalkozik a számokkal, mint az emberekkel. A felszínen félszegnek és csendesnek tűnik, ám valójában kimondottan erőszakos és brutális, ha valaki megsérti a személyes életterét. Tony nem fél az emberektől, egyszerűen csak nem érti őket... a legtöbbet meg simán utálja.

A Take-Two természetesen nem reagált egyetlen kérdésre sem, ami a témába vágna, de a fenti karakterrajzokból nem nehéz a Mafia III-ra következtetni. Reméljük hamarosan lerántja a leplet a kiadó a titokzatos projektről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • sanyicks #4
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  joe nehezen jön vissza, ugyan is kinyírták, ez van a mafia 2 legvégén


  A verseny pedig laza volt, pár kör után begyakorolható.
 • Ender Wiggin #3
  sokan szidták az autóversenyt, pedig aki amúgy is sokat játszott billentyűzettel más autóversenyeket, azoknak nagyon könnyű volt nyerni.
  viszont mi értelme van annak, hogy a Mafia II-t befejezetlenül hagyják? Remélhetőleg a fenti három karakter csak mellékszereplő. ugyanakor sajnos, mivel a new orleansi mafia casládok talán még régebbiek, mint a chicago/new yorkiak, valószínű, hogy róluk fog szólni. bár joe és vito is átköltözhettek akár...
 • Cyborg00 #2
  Nekem az elsővel csak egy gondom volt: az autóverseny. Akkor ott nagyon kiakadtam, mert nagyon nehéz volt és ha nem győztem, nem mehettem tovább. Napokig szívtam vele. De tény, h szívesen letudnám újra.
 • tomboy013 #1
  Kiadhatnák az első részt is valami új grafikus motorral. Egy csomó régi játékot megcsinálnak HD változatra ideje lenne már a Mafiát is megcsinálni.