Ötvös Tibor

Baki a német South Park: The Stick of Truth kiadásban

A Ubisoft igyekezete ellenére a német, svájci és osztrák polcokra is a cenzúrázatlan South Park: The Stick of Truth került.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a német törvényeknek megfelelően az Obsidian Entertainment alkotása az ottani piacokra egy, az anális mintavételeket kitakaró és a horogkereszteket is elfedő kiadást juttat el a Ubisoft. Azonban egy hiba folytán a PS3 és X360 változatok dobozaiba az amerikai mesterlemezről másolt példányok kerültek, melyekben minden látszódik.

A kiadó szinte azonnal lépett az ügyben és a boltok polcairól rögtön visszahívatta a programot. Ez a döntés nem csak Németországot, de Svájcot és Ausztriát is érintette. Ezzel együtt egy új megjelenési dátumot is kapott az ezen régiókba szánt The Stick of Truth, így március 28-án kerülnek vissza az üzletekbe a lemezek. A South Park: The Stick of Truth egyébként az idei év eddigi legjobb alkotása és nem csak a rajongóknak ajánlható, hanem mindenkinek, akit nem rémiszt meg a polgárpukkasztás (Mr. Furkóban is kalandozunk, de számomra eddig a legviccesebb Kanada megvalósítása volt) és kedveli az RPG-ket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)