Ötvös Tibor

Kemény leveleket kaptak az Amnesia: A Machine for Pigs fejlesztői

Igen kemény és fenyegető leveleket kaptak az Amnesia fejlesztői a második epizód fejlesztése közben.

A Frictional Games berkeiben dolgozó Dan Pinchbeck, az Amnesia: A Machine for Pigs kiötlője ma arról nyilatkozott, hogy meglepően sok negatív, bíráló és egyes esetekben fenyegető levelet kaptak, miután bemutatták a közönségnek a programot. Elmondása szerint miután megmutatták az első fotót, melyen egy keresztre feszített malacot lehetett látni várták, hogy jönnek majd a negatív hozzászólások, ám ezek meglepetésre elmaradtak.

Azonban miután kiderült, milyen változtatások lesznek a játékmenetben (eltűnik az őrület-mérő, nem lehet tárgyakat dobálni) elárasztották őket az e-mailek. "Kaptunk rengeteg olyan mocskolódó levelet, melyet a csapat fennállása óta még soha. Ezekben azzal vádoltak minket, hogy Szezám utcát faragunk a programból. És ezen embereket meg sem lehetett győzni arról, hogy miért vannak ezek a változások:"

A Frictional Games jelenleg a SOMA nevet kapott játékon dolgozik, mely csak valamikor 2015-ben jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • RAZOR27 #2
    tényleg egy raklap salakanyagot tettek csak le az asztalra, szóval én szvsz nem értem mit panaszkodnak. Ha lett volna bennük annyi hogy a mocskolódó levelekből észrevegyék hogy ez így nem lesz az igazi, akkor magukra vessenek. Ez egy ilyen szakma.
  • endrev #1
    Jó kis aberrációmérő szituáció... :)