Ötvös Tibor

PC-re is jön a Batman Arkham Origins: Blackgate

A Warner pár perce hivatalosan is bejelentette, hogy áprilisban PC-re is megjelenik a Batman Arkham Origins: Blackgate.

A Batman: Arkham Origins megjelenésével együtt jött PS Vitára és 3DS-re a Batman Arkham Origins: Blackgate, mely az Armature Studio alkotása volt és amolyan mellékágként szolgált a fő játékhoz képest. Ráadásul a játékmenet is különbözött, hiszen alapvetően a harcokra volt kihegyezve az egész alkotás.

Az átvezető jelenetek azonban a képregényhez hű grafikán jelentek meg a szemeink előtt, ami igen hangulatosnak bizonyult. A Warner ma pedig hivatalosan is bejelentette, hogy április 2-től már PC-re is megjelenik a program, ráadásul a Deluxe Editiont kapjuk meg. Ebben feljavított grafikát, új tipp-rendszert és új térképeket kapunk. Egyébként minden másban megegyezik a kisgépes verziókkal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Mint az Armoured Edition, ami mobilokra készült. Ez PC-n nem fog túl jól fogyni (valószínűleg). Kicsit elment már ez a játék is az AC agyonnyúzott, unalmas irányába...
  • Dark Messiah #2
    az Origins-hez érkező első DLC tetszett, korábban olvastam hogy lesz egy újabb kiegészítő az Origins-hez.....erre most egy ilyen kis oldalnézetes, történetben nem túl egyedi "IZÉVEL" kecsegtet az új Batman?
  • Ender Wiggin #1
    kicsit már unalmas és fantáziátlan mindin részben ugyanazt a maszlagot nyomni. joker átveszi a hatalmat arkham, arkham city és most a börtön felett. batman meg lenyomja, miközben kurva sokat verekszik. oké, ugorjunk, van más is?